Helgen som gick och lite till…

I helgen var jag på fest med Eurovisions-inslag, jag säger inslag eftersom det aldrig blev den Eurovisions fest som jag hade förväntat att det skulle vara, 50% av folket (läs; tjejerna) som var där var tydligen helt eller delvis ointresserade av Eurovisionen, så det blev en vanlig uppesittarkväll med sprit, mer eller mindre…

Folk får självklart själv välja vad de vill göra, men jag kunde inte låta bli att tycka att det var lite trist ändå, själv hade man ju tagit med både den svenska fanan, glamourbrillorna, röstlappar samt gjort en liten Eurovisionsquiz som sig bör… Röstlapparna delades ut, men endast 3-4 stycken fyllde i dem och quizen orkade jag inte ens nämna p g a att folk som sagt hade det trevligt ändå.

Rätt låt vann och Sverige kraschlandade mer eller mindre på en 21:a plats. Island var dock den stora överraskningen och efter att ha hört låten igen på TV, så var 2:a platsen välförtjänt.

Måndagens promenad var lika tung som Malena Ernmans deltagande i ovan nämnda tävling, benen kändes stela och trötta och vi fick verkligen slita oss runt ”slingan”. Igår kväll gick det mycket lättare och det borde det ju onekligen göra eftersom ju fler gånger man gör det, ju bättre bli det - precis som sex - eller?

Efter föregående inlägg om att jag fick ont i fötterna efter första rundan så skickade ”Red Eye” ännu en kommentar via e-mail till mig. Den häntyder på en episod då jag jobbade på en bar i Århus (Danmark) och stod och dansade på bardisken. Jag skulle efter ett tag hoppa ner från bardisken och landade såklart helt mongo på foten och det gjorde så jääävla ont!!! Men jag tog mig samman och haltade ut i nattlivet tillsammans med just ”Red Eye” och ett par andra gamla reseledarkollegor.
Några dagar senare var foten blå, lila och svullen som fan och det tog mig mer än ett ½ år innan den var någorlunda okej igen.

I alla fall så lyder e-mailet som följer…
”Tja’ru din gamle stofil!
Läste precis din blogg och ditt gnäll om ömmande fötter…
Vill bara säga! Sluta gnäll och vandra på!!
Du har haft det betydligt värre.. :-)

Det var inte precis den ”uppbackningen” man hade önskat, men en negativ stroke är bättre än ingen stroke alls, tack ”Red Eye”… Jag får väl släpa med honom på en runda när han kommer på besök i juni, så får vi se om hans rökarlungor klarar av utmaningen – jag misstänker att han kommer att gny som en bebis OM jag får med honom.

Jag har haft det värre förr... (foten anno 2006)

Jag har haft det betydligt värre... (foten anno 2006)

3 Kommentarer till “Helgen som gick och lite till…”

  1. Magnus Säger:

    Bring it on säger jag bara.. Dom här lungorna har varit, förutom en festpinne då och då, rökfria sen i februari. Är numera frisk och alert som en 15-åring på en nytrimmad moppe..

  2. Jani Mujunen Säger:

    ”En festpinne då och då”, då var det alltså fest senast vi pratade med varandra på telefon mitt på dagen, mitt i veckan eller?
    Eller det är ju klart, det är ju alltid ”fest” när man pratar / hänger med Don Mujunen…

    Oavsett om du har skurit ner på rökat eller ej, så har du väl fortfarande bugen kvar, så litet motigt blir det nog allt – dessutom så har du väl inte motionerat sedan Mærsk McKinney Møller fick hår på snoppen!

    Ser fram emot besöket dock…

  3. Magnus Säger:

    Vad är det för påhopp!
    Rökte minsann inte sist vi pratade. Och lät det så, så var det antagligen all den friska luft som numera dras ner i mina lungor du hörde..
    Och bara för att klargöra det direkt. Eventuella cigaretter som kommer att inmundigas under min vistelse hos Don Mujunen kommer att försvaras som semestercigg eller eventuellt rökning medelst krökning..

    Skulle jag vara lite flåsig under motionsrundan så är det bara sympati-flås för att känna mig som en i gänget.

    Ska bli sjukt kul!

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu