U2 – Up close and personal….

Då kirrade man ÄNTLIGEN biljetter till sommarens U2 konsert på Camp Nou i Barcelona. Tyvärr lyckades det inte att fixa biljetter till premiärkonserten den 30 juni (som jag hade hoppats), men som tur är så kör de en extra konsert den 2 juli.

Det lyckades mig att skaffa 2 ståplatsbiljetter redan i tisdags, men samtidigt så anmälde jag mig till en auktion av de sk ”Red Zone” biljetterna. ”Red Zone” är ståplatser i det område som normalt kallas ”Golden Circle” och är de närmast scenen och tro det eller ej, så när auktionen avslutades kl 12:00 i går så hade pappa grejat det!

Så i stället för att stå på det blå området, så är vi (Ole ”Spasser” Fisker och undertecknad) nu uppgraderade till det röda ”red zone” området, och det kostade inte mer än cirka 1150 kr – helt okej för en ”once in a lifetime experience…” – vilket samtidigt betyder att jag slipper stå och kisa på en skärm för att se bandet (note to self; måste köpa glasögon snart).

Detta betyder dock att jag har 2 vanliga ståplatsbiljetter över, så om någon som läser denna blogg är sugen, hör av Er!
OBS! Jag kommer endast att sälja biljetterna i par, för att inte riskera att stå kvar med 1 ynka biljett.
P.S. Kolla in min konsertsommar HÄR D.S.

u2.jpg

4 Kommentarer till “U2 – Up close and personal….”

  1. Garpvall Säger:

    Fi fan
    Jag blir riktigt avis. Jag har själv försökt att få biljetter till både U2 och Madonna på Ullevi i sommar men jag får nöja mig med AC/DC.
    Vet ni något bra billigt ställe i Barcelona? Kan jag bara fixa ihop budgeten så kanske jag köper dina U2 biljetter. Hade varit en kanon överreaskning till frun. Men det får inte bli för dyrt för som tvåbarnsfar så går alla pengar till annat än till mig.

    Åter igen DITT SVIN.
    Trevlig Helg
    /F

  2. Jani Mujunen Säger:

    Tjena Garpen

    Har mailat dig angående biljetter och boende…
    Och ja, jag är ett svin – men ett fattig sådant efter att jag köpt alla konsertbiljetter ;o)

  3. Johan Eklund Säger:

    Hej!

    Har du kvar dom extra biljetterna till U2 i Barcelona?

    M v h
    Johan Eklund

  4. Jani Mujunen Säger:

    Tjena Johan

    Nej, jag har tyvärr lyckats sälja dem redan. Men om du vill ha biljetter till Barcelona konserten så finns det fortfarande ett fåtal ståplatsbiljetter kvar både till konserten den 30 juni och den 2 juli på denna site: http://www.mainevent.es

    Dessutom kan du få biljetter till Dublin och London konserterna på denna site också…

    Lycka till med biljettjakten!

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu