Konsertsommar…

Jaha, då har man lyckats att bli mer än 3.000 kronor fattigare på lite mindre än 10 minuter UTAN att ha lättat på röven.

Nej, jag har inte blivit spelberoende och hobbyalkoholist är man ju redan (pappa; om du läser detta, så skojar jag bara – jag är heltidsalkis).
Nej, det lyckades mig att beställa ett gäng konsertbiljetter denna morgon. Biljetterna till Madonnas konsert i Barcelona släpptes i morse kl 10:00 och jag hade sådan jävla tur att få köpt 2 biljetter till ”Golden Circle” dvs den del av ståplatserna som är längst framme vid scenen.

Nästan direkt efter att biljetterna var bokade, så skickade Ole en artikel (i danska Ekstrabladet) om AC/DC :s Europa premiär i Oslo i går. Vi har länge pratat om att det kunde vara fett att se AC/DC live, men detta blev lagt lite på is eftersom alla biljetter till deras konserter blev utsålda snabbare än man han säga KÖP!

Men så blev Ole inbjuden till konserten i Köpenhamn för ett tag sedan och ännu ett par veckor senare så beslutade gruppen sig för att genomföra en bunke extra konserter i Europa, bl a en i  Barcelona. Så när jag läste sista raden i artikeln från Oslo-konserten, där det stod följande;  ”Har man inte upplevt AC/DC förut, kommer det t o m i vissa ögonblick förmodligen att kännas som en rockmusikalisk elektrochock.” så ryckte impulsen i fingrarna och fick dem att flyta över tangentbordet ännu en gång och boka upp 2 biljetter till AC/DC på den Olympiska Stadion i Barcelona.

Dessutom fick jag i går reda på att U2 ska ut på turné igen… Behöver jag ens nämna att det är ETT MÅSTE att se dem live?!? De kommer att påbörja sin Europa- eller världsturné (vet inte vilket) på Camp Nou stadion i Barcelona med två konserter i slutet av juni - när biljetterna släpps är ännu ovisst…

Så om någon är sugen på Madonna eller AC/DC konsert i Barcelona, så har jag 1 extra biljett till varje gig (Uppdaterat 24/2: Endast 1 biljett till Madonna kvar) - hör av Er!

Ett svenskt musiktips när vi ändå är igång. Sara Löfgren kommer att släppa sitt nya och efterlängtade album under maj månad. Redan nu kan du höra första singelsläppet från plattan, ”Glöd”, genom att KLICKA HÄR.  Jag gillar Saras lite rockiga popmusik, den nya singeln är det lite mer gospelkänsla över (kanske för att hon bl a samarbetat med Sulo), även om den fortfarande är väldigt bra. Dessutom respekt till en kvinna som - liksom Madonna - skriver alla sina texter själv…

Mitt nuvarande konsertprogram för sommaren (Uppdaterad 3/4):

7 juni kl 22:00 – AC/DC (Barcelona): Biljetter och konsertpartner, check!
2 juli kl 22:00 – U2 (Barcelona): Biljetter och konsertpartner, check!
21 juli kl 22:00 – Madonna (Barcelona): Biljetter, check!

2 Kommentarer till “Konsertsommar…”

  1. Ole Säger:

    Til alle jer som af og til misbruger lidt tid og kigger på Sr. Muju’s blog, så kan jeg kun sige EN ting….. GLEM AS/DC, jeg har allerede booket mig ind der, THE TICKET IS MINE!!!

    So, For Those About to Rock (We Salute You)

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu