Reflektioner…

Skulle uppdatera och översätta ett event i mitt bokningssystem i dag, närmare bestämt Moulin Rouge’s sommar och vintermeny. Kunde inte komma på vad ”King Prawns” hette på svenska (var osäker på om ordet Kungsräkor dög). Så jag Googlade ”kungsräka” och fick upp ett antal träffar och det visade sig att Kungräkor existerar som ord. Det roliga var dock när jag tittade upp och såg Google’s förslag till annan sökning. Där stod det; ”Menade du: kungsbacka”  – det är ju inte ens nära! ÄVEN om de säkert säljer kungsräkor på Konsum i Kungsbacka.

google.jpg
 

Claudia Galli är något av ett nytt (jaja, hon har vart med i Svensson, Svensson tidigare, men är mer igenkänd nu) ”stjärnskott” på den svenska humor-himmeln. Hon är snygg, rolig och smart – och just därför överraskar det mig att hon bloggar så ooootroligt tråkigt och om de mest menlösa saker, 9 gånger utav 10 (varav 8 utav de 9, så handlar det om hennes sketna hundar). Trist eftersom hon verkar så kompetent när man ser henne på TV i t ex SVT:s ”Grillad”. Se ett praktexempel på menlös bloggning HÄR
galli.jpg

Palma stad har fått nya bussar och nya tariffer som ska gynna deras resenärer, vilket är rent skitsnack när det gäller tarifferna. Dem enda de gynnar är bussbolaget EMT Palma. Utöver detta så har alla bussar fått ett nytt klistermärke som är uppsatt vid några av de främsta platserna. Jag satt och studerade bilden när jag åkte hem från jobbet i går och kom fram till att den gravida kvinnan hade en extremt stor mage på bilden (säkert tvillingar) i förhållande till resten av kroppen. Samtidigt så slog det mig att hon var platt som ett trottoartuggummi för ovan. Skall de vara realistiskt så borde hon ju ha jättemeloner så långt in i graviditeten! I övrigt så är hon också trådsmal, vilket intryck ska det ge till alla bussresande kvinnor – för det stämmer ju inte för 5 röda öre!?!

Dessutom så tycker jag att mannen ser otroligt rakryggad och spänstig ut för en person med gå-käpp. Jag tror att han bara fejkar för att han ska få gå före i kön på apoteket, få hjälp med att bära hem matkassar och få lite extra street cred som varande en pimp-daddy… Undrar om många män med gå-käppar även gör det i verkliga livet?

baby_bild_buss.jpg

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu