Hilfe! Hjälp! Socorro! Hjælp! Help! Au Secours!

För x-antal veckor sedan, då jag ändrade layout här på bloggen, så övervägde jag att utlysa en omröstning om vilken bakgrund som skulle bli den nya.

Jag satt och övervägde 3 olika alternativ varav den som jag har nu, var ett av dem. Jag vet dock inte vad Ni tycker kära läsare, så därför så tänkte jag nu presentera de 2 andra alternativen.
Det man ska tänka på, är att det ska vara lättläst, att bakgrunden passar till bloggen (dvs innehållet på bloggen) samt att det såklart ska se lite ”nice” och häftigt ut…

Jag tycker personligen att nuvarande bakgrund är passade till titeln och till det faktum att det är en blogg samtidigt som texten är lättläst. MEN, kanske är den lite ”beige” och dessutom så tycker jag inte att text som jag markerar med fet skrift framträder så markant som jag skulle vilja. Sedan är jag inte säker på om folk hajar att texter som är understrukna är länkar man kan klicka på? Detta eftersom länkar oftast markeras med en annan färg än resterande text… Jaja, hursom helst, nu får Ni vara med och bestämma lite…

Det förslag som får flest röster vinner och jag väljer dessutom en vinnare bland ALLA dem som gör sin röst hörd (detta gör man sjävklart i kommentarsfältet nedan). Denna vinnare får ett fint litet pris med posten.
Omröstningen pågår fram till söndagen den 21 juni.

KLICKA PÅ BILDERNA FÖR ATT SE DEM I STÖRRE FORMAT

5 Kommentarer till “Hilfe! Hjälp! Socorro! Hjælp! Help! Au Secours!”

  1. Magnus Säger:

    Jahapp! Är det bara jag som läser den här bloggen eller??
    Eller är det kanske bara jag som har för lite att göra på jobbet och har tid med att lämna kommentarer hela tiden.. :-)

    I vilket fall som helst! Finns bara ett alternativ till layouten på din sida. Och det är den du har nu. Passar alldeles ypperligt till din blogg tycker jag. En askkopp och en rykande cigg bredvid kaffekoppen och den hade varit fulländad.
    Förlag 1: Baaad, really baaad.

  2. Jani Mujunen Säger:

    Ja, man kan ju undra. Men statistiken visar att folk läser den, men inte en jävel giter kommentera uppenbarligen. Känns rätt visset att utlysa en omröstning om man inte ens kan skrapa ihop 5 kommentarer/förslag – men än finns det tid och därmed hopp.

    Tack för DIN kommentar i alla fall, tyvärr blir det svårt att tillföra askoppen och ciggen, då dessa bakgrunder ju är pre-fabricerade… Surt sa räven…

  3. Magnus Säger:

    Jag har segern som i en liten ask..

  4. Jani Mujunen Säger:

    Ja, det ser onekligen så ut…

  5. Garpvall Säger:

    Ta nu det lungt Magnus. Detta är ett stort beslut så jag har tagit mig tid att tänka igenom det, noga.

    Behåll den du har nu. Tilltalar mig mest. Dom andra är antingen för skrikiga eller så är dom för intetsägande. Den ger en bra kontrast mot texten som gör den lättläst.

    Jag vill så gärna vinna…..

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu