Fint besök…

För cirka 2 veckor sedan fick jag själv och Ole besök av en gammal kollega och väninna, Anne Vig Thomasen. Jag och Anne jobbade tillsammans på Spies Service School under år 2000/2001 och utbildade nya reseledare/guider åt SPIES tillsammans med Joan ”Chefen” Glintborg. Dessutom var Annes väninna, Gry, med – också hon en fantastisk humörinjektion och nu är Gry och jag ”riktiga vänner” eftersom jag har ”addat” henne på Facebook…

Hursomhelst så blev det en mycket kort men trevlig helg tillsammans, och Anne är sig 100% lik FAST att hon har blivit gift (ja, jag säger detta eftersom de flesta jag känner som är i långvariga förhållanden eller är gifta blir både tråkigare, slöare, gråare, instängda etc). Hon var lika ful i mun och lika tokig som vanligt – låt mig ge Er ett kort exempel:

Vi skulle ta en bild ihop, där jag på något sätt tycker det är en bra idé att hålla min hand på Annes ena bröst. Utav respekt för Annes man, Jesper (som för övrigt var min chef min första säsong på Rhodos och en god vän än idag, även om vi ses sällan), så ”klämde jag inte till” – så att säga. Jag höll bara handen lite ”lätt” över bröstet så att det såg autentiskt ut på fotot.

Direkt efter att bilden är tagen, säger Anne något i stil med; – Ämen, du rörde ju knappt mitt bröst, är du mes eller!?!?
Som sagt, hon är sig lik och det är därför jag älskar den tjejen – never change bitch – promise!

Nedan följer ett par bilder från vår utekväll under lördagen, ursäktar om bildkvalitén inte är den bästa och om vi ser packade ut alla bilder…

dsc00480_anne_jani_chris_web.jpg
Anne, moí och Cristina fortfarande ganska städade…

dsc00479_chris_ole_anne_web.jpg
Ole spexar som vanligt på fyllan… Cris och Anne flankerar.

dsc00478_anne_web.jpg
Anne, ALLTID omtyckt, he, he, he…

dsc00481_ole_close-up_web.jpg
Förstår Ni nu varför han kallas ”Spasser”?!

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu