Då slapp man ändå inte…

För lite mer än 2 veckor sedan lyckades man med konstycket att bli ytterligare ett år äldre, som jag skrev då, så var det ganska befriande att det inte blev någon större uppståndelse omkring den dagen. Jag lyckades ändå att undgå att få presenter (precis som jag hade bett om), fram tills i går, då jag käkade lunch i sedvanlig stil med mina närmaste vänner och arbetskollegor. Tydligen så hade de jävlarna skramlat ihop, inte till bara EN, utan TVÅ presenter som jag var tvungen att packa upp under lunchen…

Ja fick bl a ett presentkort till IKEA, så att jag kan köpa mig ett ordentlig köksbord när min lägenhet är ”färdigrenoverad” - och så blev det till en ”Vänner”-box med alla 10 säsonger, som rent faktiskt är ganska coolt. ”Vänner” är ju trots allt den bästa sitcom-serien som NÅGONSIN har producerats, detta eftersom det inte finns en enda människa på planeten som kan nämna ett enda avsnitt som inte har varit roligt och fått dem att skratta – helt enkelt genialt!

Så tack igen till mina amigos y amigas;  Christan ”Krakow” Karow, Joy ”Krakow” Karow, Anna ”Fuck off” Gasiorowska , Pontus ”Ponuts” Johansson, Alexandra ”Formula 1″ Beltrán, Claus ”The mouse” Bille och Ole ”Spasser” Fisker för de fina presenterna.

Till sist en liten ”VARNING” till alla rödvinsälskare. Jag käkade en god pizza med ”Spasser” (se namn ovan) på min födelsedag (2 mars) med tillhörande vin. Vi testade ett Sydafrikanskt vin som heter Lyngrove Reserve eftersom ”Spasser” har bott en tid av sitt urholkade liv i Durban,  Sydafrika. Vinet beskrivs bl a som; ”..very ripe orange, whiffs of smoke and melba toast…” och ja jävlar vad rökig den var!!!

Den smakade så ”rökigt” att t o m en frekvent bingohallsbesökare i gamla dagar hade protesterat. ”Spasser” drack skiten som vore det BOB Jordgubbssaft, men den snubben förlorade sina smaklökar för länge sedan, så honom kan man knappast använda som pålitlig referens. Summa summarum; Håll Er borta från Lyngrove Reserve!!!

dsc00487_kort_web.jpg
Medhörande födelsedagskort importerat från Sverige…

friends_box.jpg
Får väl bjuda in alla till ett ”Vänner”-maraton snart :o )
VARNING! VARNING!
lyngrove_web.jpg
Två ord: FY FAN!

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu