Biljard och kokain…

Fredagarna är, som de flesta av Er vet, helgade min och Claus pågående ”biljardturnering”. Men i går blev Claus tvungen att jobba över p g a en smärre kris på jobbet, det var i alla fall det han sa (misstänker en eventuell armbågsskada och han igentligen skulle vara tvungen vara lämna Walk Over, men fejkar överarbete så att han inte förlorar en hel omgång)…

Som tur var, så blev jag uppringd av Pontus som har brorsan Jens på besök, då Pontus fyllde 30 år i torsdags (Grattis!) och håller stor födelsedagsfest ikväll (läs mer om detta i inlägget ovan).
Så det blev en improviserad turnering mot den Johanssonska-klanen, där brorsorna bjöd på hyfsat motstånd, men självklart inte i klass med ett fullblodsproffs som undertecknad, där jag vann 5 utav 8 matcher (de 3 förlusterna kan odiskutabelt skyllas på brödrarnas extrema flyt med en hel del stötar).

Pontus och Jens spelade lite som spanjorerna gör dvs enbart på kraft och utan någon som helst känsla (som för de två verkar vara en stad på Alaska eller nått) och med en jävla massa tur! Vem kan annars skjuta stenhårt, valla 6:an fyra gånger innan den dimper ner i en ”sidepocket”? Det är fan tur, fast att Jens flertalet gånger (vid dessa turstötar) proklamerade ”att det var precis det som var meningen”… YEAH RIGHT!
Det viktigaste är dock att jag var bäst och att brorsorna förlorade fler matcher än de vann…

Under kvällen konsumerades det självklart en massa öl och vi var tvungna att springa på toaletten flertalet gånger (fan ta Estrella Damm!). Vid ett av mina besök så såg jag en engelsk kille (rikemansbarn som hängde med sina likadeles rika polare och spelade bowling, rökte hasch och köpte drinkar i baren med 500€ sedlar) sittandes på huk inne i ett av båsen med öppen dörr, jag trodde att han höll på att mecka en holk (vilket är ganska normalt härnere och ingen reagerar på) – men det visade sig vid närmare inspektion vara kokain - som han och hans polare snortade från toalettlocket.

Jag har tidigare här på bloggen skrivit om spanjorer som inte tvättar händerna efter sina toalettbesök, vilket ju är hur äckligt som helst, men nu har engelsmännen på ett övertygande sätt övertagit förstaplatsen på min toalettsnusklista!
Tänk hur mycket piss och bakterier som finns på det dasslocket, där hackar snubben upp ett par banor och drar sedan upp skiten i näsan, nä men FY FAN! Kunde vara hur coolt som helst om han var tvungen att kliva in till doktorn ett par dagar senare med urininfektion i ”kranen” ;o)

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu