BREAKING NEWS! Only on Vardagstankar…

Jag skrev, för cirka 3 veckor sedan, om mina kändisupplevelser i Cala Major, då jag bl a såg Henrik Hjelt och Mikael Tornving handla på SPAR. Jag visste inte då om de var här på semester eller i jobbets tjänst. Nu kan jag exklusivt avslöja för Vardagstankars läsare att de är här för att spela in uppföljaren till semi-populära serien Playa del Sol, this is how it goes…

Jag kom hem i söndags eftermiddag och såg från min balkong att de höll på att spela in någon form för reklamfilm eller liknande på Hotel Santa Ana som ligger bredvid min lägenhetsbyggnad. Först trodde jag bara att det var något spanskt filmteam som spelade in, men sedan såg jag en lång, skallig man som sprang fram och tillbaka till en bil och , började idéknölarna att arbeta.

Jag misstänkte att det kanske trots allt var Herr Hjelt som var i farten, även om jag inte sett röken av honom sedan ovannämnda episod. Så jag tog på mig kläder och knallade ner till hotellets bar, då filmteamet ryckte in på hotellet poolområde, och gissa vad mitt norra öga skådade. Där var hela Playa del Sol-gänget på plats, denna gång var dock de gula reseledaruniformerna utbytta mot skrikande gröna och jag kunde se på bilens ”reklam”  (på vägen in på hotellet)att det stod Shine Travel. Så antagligen är det en fortsättning på serien, men de ”uppträder” för ett annat/nytt resebolag.

För att försäkra mig om att det verkligen var en fortsättning av Playa del Sol, så har jag försökt Googla lite, men det finns inget att finna om Shine Travel eller denna nya produktion. Det närmaste jag kom en bekräftelse är denna artikel i Helsingborgs Dagblad för någon tid sedan.

När det ska sändas i SVT vet jag alltså inte, men man kan väl gissa på hösten/vintern någon gång…

Kom ihåg var Ni läste det först!!!

P.S. Bifogar lite bilder som jag tog med min paparazzimobil (beklagar bildkvalitén på bilderna), klicka på bilderna för att se dem i större format. D.S.

shine_travel_1shine_travel_2

 

 

 

 

  

shine_travel_3shine_travel_4

 

 

 

 

 

shine_travel_5shine_travel_6

 

 

 

 

 

shine_travel_7shine_travel_8

2 Kommentarer till “BREAKING NEWS! Only on Vardagstankar…”

  1. Redeye Säger:

    Pax för Bornebusch!! :-)

  2. Jani Mujunen Säger:

    Tja, imorgon, fredag, kan du få se henne ”LIVE” själv…

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu