Cala Major – Mallorcas svar på Saint Tropez?

Nä, det är knappast så glammigt som det låter, men det har varit ganska hög b-kändis frekvens för egen del under veckan, då Cala Major för nävarande tydligen är fullspäckat med svenska ”celebriteter”.

I måndags när jag stod och väntade på bussen för att besöka familjen, som var på besök och bodde i Palma Nova, så hörde jag någon prata svenska och rösten lät väldigt bekant… När jag vänder mig om så kommer Henrik Hjelt promenerandes tillsammans med kollegan och Mr. Scarface himself, Mikael Tornving. Det roliga är att Henrik Hjelt alltid är klädd i kostym och ser väldigt stilig ut när han syns i rutan, men både han och Tornving var klädda som 1:a klassens turister medelst slapp och sliten t-shirt, shortsen aningen för högt uppdragna och de obligatoriska multi-strap-sandalerna på fötterna (detta gällde endast Tornving dock)… Det enda som fattades var magväskan, så hade ”paketet” varit komplett.

Det som gör hela denna bilden lite extra komisk är det faktum att de båda var med i TV-serien Playa del Sol där de skämtade både med charterreseledare och gäster, och så är de själva på semester (eller bor de här i jobbets tjänst?) i  en ”föredetta” semesterort som Cala Major och liknar Dupont och Dupont.

I går kväll var jag ute och åt i jobbets tjänst eftersom alla avdelningar hade en presentation för en ny samarbetspartner som var på besök och vi skulle därför avsluta dagen på ett bra sätt. Så det blev middag på Emilio Ingrossos restaurang, Il Paradiso, som även den ligger ute vid Cala Major.
Emilio, som väl mest är känd för att ha varit ihop med Pernilla Wahlgren samt blivit åtalad för skattesvindel med mera, har en riktigt bra restaurang där de serverar god mat, utmärkt vin och en fantastisk utsikt över havet! Själv var han lika playboy-aktig som man kunde förvänta – men mannen hade i alla fall ett schysst handslag och som sagt, ett riktigt bra etablissemang…

P.S.  Jag tog ett par ”paparazzi bilder” på Herr Hjelt och Tornving, men de blev inte alls bra, man kan precis se att det är Hjelt om man verkligen anstränger sig. Klicka på bilderna för att se dem i fullt format. D.S.

 

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu