Ta mig i kragen!

Skulle igentligen och ha varit ute på min promenad nu (klockan är 21:44) men Irina, my partner in crime, sa att hon var för trött i dag. Jag försökte  verkligen att övertala henne, mest för min egen skull, då jag visste att om hon inte väntade på mig, så skulle jag bli hängade på kontoret – och se så rätt jag fick.

Jag är EXTREMT dålig på att motivera mig själv att göra saker som ”tar emot”, detta gäller allt och jag hatar mig själv för denna ”egenskap”…
I måndags då vi var ute på rundan, så gick det skitbra, fast att jag då kände mig tung innan. Så igentligen borde det inte vara några problem för mig att snöra på skorna och dra, men känner jag mig själv rätt, så åker jag hem, äter och lägger mig och ser en videofilm eller kanske man säger DVD i dessa dagar? Jag har filmerna på en hårddisk, vad fasiken säger man då? Jag ska se datorfilm eller kanske hårddiskfilm, någon som vet?

Något annat som jag precis började ogilla med mig själv är att jag lovade mig själv – när jag lade upp denna blogg – att den inte skulle beskriva vad jag gjort under dagen typ; Vaknade 07:30 och nu har jag ätit frukost, jag åt flingor, MUMS! Tobbe ringde precis och undrade om vi skulle gå på bio ikväll, jag sa nä för Tobbe luktar skunk. Oj, måste komma ihåg och ladda mobilen och sedan blir det frissan och gym. Nu är klockan 23:57, ska upp tidigt i morgon, go’ natt! KRAM.
Och vad är det jag precis har gjort!!! För fan Mujunen – din sopa!

Apropå att ogilla saker, min kära kollega Gisela, som sitter mittemot mig på jobbet och som gillar att saker är lite  ”posh”, sa en skön grej i måndags då vi pratade om utlands- och semesterresor osv…

”Jag gillar Frankrike jättemycket… Eller vänta, jag gillar Frankrike fast utan fransmän”

DET
är att ogilla något, när man dissar en hel nations invånare!!!

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu