Gott Nytt År…

Klockan är 13:57 på nyårsafton och här sitter man fortfarande och ”ugglar” på jobbet, jaja, endast cirka 1 timme kvar tills man kan öppna första bärsen – tjohoo!

Ikväll blir det en trevlig middag med de närmast sörjande (Ole, Anna, Claus, Pontus och undertecknad. Ev så dyker Beata också upp…) hemma hos Pontus. Det kommer att bjudas på lite smårätter till förrätt, argentinskt kött och någon form för kyckling-pasta-sallad till huvudrätt och glass till efterrätt. Detta kommer i traditionell stil att sköljas ned med rikliga mängder sprit…

Dessutom ska det ätas 12 stycken vindruvor på 12-slaget (spansk tradition), 1 druva per slag så att säga… Det är alltså inte så lätt att äta 12 vindruvor på 12 sekunder, som många tror…

Mitt år har varit utmärkt och det ser ut till att bli ett ännu bättre 2009. Det enda man kan klaga på, är att man har varit helt utan sex under året som gått – shit vad patetiskt – men sant!!!

Gott Nytt År till alla Er 5 läsare av bloggen (och alla Er andra som eventuellt trillar förbi denna sida på fyllan)!

P.S. Bifogar den fina inbjudan jag fick från Pontus till nyårsfesten, klicka på bilden för att se den i större format D.S. 

new_years_2009.gif

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu