Lucia, kom & gick…

Det var 1 vecka sedan jag bloggade senast och jag ber om ursäkt till mina cirka 4 läsare att jag inte varit mer ”aktiv” i mitt skrivande på det senaste… Det finns inga ursäkter – bortsett från lathet!

Hursom helst, så kom Lucia förbi vår kontor den 12 december (ja, jag VET att det är sent, men va´ fan!), faktiskt innan vår ”Galafest” på kvällen samma dag.
Faktum är att det var några av mina kollegor som ”lussade” för oss andra och jag måste säga att det gick och lät överraskande bra.

Självklart blev även jag tillfrågad om jag ville vara med, men jag avböjde vänligt, men bestämt. Jag HAR ”lussat” vad jag ska i mina skol- och reseledardagar – så det får liksom räcka.

Det roliga var att det huvudsakligen sjöngs svenska Lucia-sånger, men att den person som sjöng högst och som tog i för kung och fosterland var en dansk – nämligen Claus ”the mouse” – min gamla vapendragare från reseledartiden på Ibiza (umpf, umpf) och biljardkvällskollega om fredagarna. Han var stjärngosse, men utan strut på huvudet (han är lite ”känslig” när det gäller barret och jag tror det var därför han valde bort den obligatoriska struten). Detta får jag styra upp till nästa år – ingen Lucia utan strut – så är det bara…

Det var, som sagt, trevligt och så – men jag är glad att jag inte var med! 

P.S. Claus är 2:a personen från vänster på nedersta bilden D.S.

lucia_web.jpg 

 lucia_2_web.jpg

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu