Helgen som gick och lite annat…

Efter en semi-händelserik helg så är det tillbaks till vardagen och arbetet igen…
Helgens pokermöte med att par grabbar från jobbet var en trevlig tillställning där alla, förutom ”Tysken”, fick lov att vinna varsin runda. För eget vidkommande betydde detta att jag gick 5 € plus, efter cirka 3 timmars spel. Ingen stor summa kan tyckas, men samtidigt så vinner man ju även ”äran”. 
Det är skönt när man kan spela med ett gäng grabbar oavsett om det är kort, fotboll, biljard eller något annat. Skönt därför att det då betyder att ALLA deltagare verkligen VILL vinna, det är ingen som sitter och säger – men det är ju bara ett spel, det viktigaste är ju att man har kul. Sorry tjejer, men de flesta (alltså inte alla) av Er tar oftast inte sådana saker på tillräckligt stort allvar och det kan göra mig heligt förbannad (då man ju själv går in för det med livet som insats, mer eller mindre).

Jag antar att detta har något att göra med de manliga hormonerna, vi är bara mer tävlingsinriktade och aggressiva när det kommer till sådana banala saker som spel.
Jag läste dessutom i danska Euroman att det tydligen finns 3 tecken  som enkelt  bevisar om man har för mycket testosteron i kroppen:

1) Tunnhårighet/skallighet
2) Snarkningar
3) Aggressivitet

Man behöver inte vara någon Einstein för att räkna ut att min kropp troligen innehåller typ 50 % vatten (det normala är väl att kroppen består av 80% vatten – eller nått i den stilen?) och 30% testosteron. och sedan de vanliga resterande 20% allt annat.

Men tjejer kan också få sina ”testosteron-utbrott” emellanåt, vilket detta videoklipp bevisar (som  jag för övrigt ”stal” från Hasse Bronténs blogg).

P.S. Söndagen spenderades på soffan hemma hos en kompis och jag fick bl a sett en jävligt gripande film om ”trafficking” som jag varmt kan rekommendera, nämligen TRADE – se den! D.S.

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu