Bättre sent än aldrig…

..så har man då hoppat på bloggvagnen cirka 5 år för sent och fenomenet är väl på väg att dö ut så smått… Såg att t o m Henrik Schyffert endast pallade att blogga ett par år innan han gav upp. En snubbe som han måste väl ha massor av saker att berätta om, men det är klart, har man inte lusten att skriva om det så kan det kvitta.

Anledningen till att jag har bestämt mig för att blogga är för att jag har behov för (precis som cirka 88.4% av alla bloggare – antar jag) att ventilera saker som jag funderar, irriterar och blir vansinning på till vardags. Nästan dagligen upptäcker jag saker som går mig på nerverna (det kan även vara positiva saker/händelser) och jag FATTAR inte hur människor tänker ibland! Som ”blatte” (fast en vit sådan) boende i Spanien så finns det ett helt hav av saker att skriva och berätta om – tro mig.

Jag älskar Spanien och spanjorerna, deras kultur, mat med mera, men ibland undrar man om man har flyttats tillbaka till stenåldern när man ser, hör och stöter på deras tankesätt och inställning till saker och ting. Vi får väl se hur länge mina tankar kan föda fingrarna och lusten att blogga, kanske sluter jag upp med Schyffert på bloggkyrkogården snabbare än jag tror…

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu